Corona maatregelen

COVID-19 Het Verborgen Verblijf

Wij zijn verplicht de regels vastgesteld door het RVIM in acht te nemen zolang het coronavirus nog actief is. Voorwaarde voor het bezoeken van Het Verborgen Verblijf is dat geen van de gasten een week voor aankomst ziek is geweest of in contact is geweest met personen met corona dan wel op de dag van aankomst ziekteverschijnselen vertoont.

Een aantal dagen voor aankomst, wordt er per mail, contact met je opgenomen. Tijdens het verblijf is bezoek niet gewenst. Het Verborgen Verblijf stelt hoge prioriteit aan de gezondheid en veiligheid van de gasten en doet er alles aan om risico’s op besmetting en verspreiding te voorkomen.

In contact met onze gasten dragen wij mondkapjes. Na elke wisseling van gasten desinfecteren wij blootgestelde oppervlakken zoals deurgrepen, en leuningen met antibacteriële vloeistoffen. Bij de voordeur van de boerderijen staat een desinfecterende dispenser, zodat u bij binnenkomst uw handen kunt desinfecteren.

Wanneer de overheid het samenkomen in onze boerderij lodges in uw huurperiode alsnog gaat verbieden, dan kan u bij ons altijd kosteloos omboeken naar een andere (beschikbare)periode of annuleren!

Als er nieuwe of aanvullende informatie beschikbaar komt dan zullen wij u uiteraard daarvan op de hoogte houden.

Bijzonder overnachten op de Veluwe

Op Het Verborgen Verblijf bevinden zich accommodaties voor twee tot 16 personen.

Maak de keuze uit bijzondere safaritenten of voormalige vakantiehuisjes ingericht als B&B's

Met de hele familie weg?

Bekijk dan onze luxe Boerderij Lodges.